Şuanda Mesai Saatleri Dışındayız. +90 533 352-41-62​⁠​ ve +90 532 781-75-53 Numaralı Mobil Hatlardan Bize 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Vietnam Vizesi

 

Vietnam vizesi için Gerekli Olan  Belgeler Aşağıdaki Gibidir. Vietnam Vizenizi Alıyoruz.

Vietnam vizesi

  1. Pasaport ( Vizesi süresinin bitişinden itibaren 6 Ay geçerli olmalıdır ) 
  2. 2 Adet Fotoğraf ( Arka fonu beyaz olmalıdır )  
  3. Otel Rezervasyonu 
  4. Satın alınmış uçak bileti 
  5. Banka hesap cüzdan fotokopisi 
  6. C1 davetiye

C1 Davetiyesi: Vietnamda ki seyahat acentaları tarafından çıkartırılan belediye onaylı davetiyedir.

Evraksız Vietnam Vizesi

1.Pasaport
2. 2 Adet Vesikalık Fotograf  

Geri kalan Tüm evrakları Acentamız Hazırlayacaktır.

* Vietnam Vizesi Almanız için geri kalan diger Evraklar Firmamız Tarafından Temin Edilecektir.

* Türkiye’nin her ilinden pasaportlara Mikro Vize Vietnam Vizesi alabilmektedir. 

 Vietnam Vize işlemleri için sizin konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. 

*İstanbul Dışındaki Şehirlerden Pasaport ve evrakları Yurtiçi Kargo veya Aras kargo ile Bize ulaştırabilirler.Vizeleriniz alındıktan sonra Aynı şekilde kargo ile size geri Gönderilecektir.

******Acentamız Mikro Vize Vietnam Vizesi Almakta Tam Yetkili Acentadır.*****

*Aşagıda Yer alan Ücretlerimize Konsolosluk harcı diger ve harcamalar hepsi dahildir. Burda yer alan ücretler dışında herhangi Ek bir Ücret talep edilmez.